Terugblik op het zeer geslaagde Zomerfeest

Aan het begin van de vakantie organiseerden wij een zomerfeest. Met een opkomst van ruim 120 kinderen wat dit een groot succes! We blikken graag even terug op deze enorm gezellige dag.

Er was een strippenkaart, gemaakt door Johanna. Zij bedenkt alle creatieve zaken en met hulp van Desiree en Joke wordt het allemaal uitgevoerd. Het clubhuis zag er vrolijk en ‘s zomers uit. Dat maakte het voor de kinderen, maar ook voor de ouders, aantrekkelijk om binnen te komen.

De kinderen hebben genoten van de pizza’s die ze zelf mochten samenstellen.

Gino had het briljante idee om arm- en enkelbandjes te haken. Daar heb je geen naald voor nodig, maar dat kan je op je vingers doen. Sommige moeders wilden dat ook wel eens proberen, maar dat viel nog niet mee. Gelukkig kon Gino zijn kennis goed overdragen en werden de bandjes toch een succes.

Ook het zwembad was zeer in trek. Al snel gingen de kleren uit en kwamen de badpakken en zwembroeken tevoorschijn.

Er was op 50 kinderen gerekend, dus ook maar 50 waterpistooltjes. De kinderen vonden het fantastisch en gelukkig had Erik Jan, die ons kwam helpen, ook nog waterpistooltjes die hij graag uitdeelde aan kinderen die er nog geen één hadden. Ze vonden het fantastisch, dus dat is zeker voor herhaling vatbaar.

Linda, de moeder van Gino, ontfermde zich over het schepijs en had het er druk mee. Ook zij liet weten dat er veel meer dan 50 kinderen waren.

Bastiaan, onze nieuwe vrijwilliger, zorgt er niet alleen voor dat de tegels weer goed liggen, zodat kinderen er niet over struikelen, maar heeft zich ook ontpopt als een heuse barman. Alleen geen alcohol, maar overheerlijke aardbeien- en sinaasappellimonade.

De popcornmachine werd bemand door Slavice, maar ze voelde zich niet zo goed en heeft het stokje overgedragen aan Joke met de hulp van Desiree. Je moest wel eerst zelf je bakje maken, die was op dik papier geprint en gemakkelijk in elkaar te zetten. Maar… wat kinderen zelf kunnen, dat laten we ze ook zelf doen.

Tot slot ontbrak ook de limonade koe en het springkussen niet, want dat vinden kinderen altijd leuk en daar kun je al je energie op kwijt.

Er is geen wanklank geweest. Iedereen had het erg naar z’n zin en onze Pieter liep dan ook heel tevreden rond. Hij was moe, maar blij met zo’n leuke dag!

Bedankt iedereen voor de gezelligheid!

 

 

Leave Comment