Halloween in Speeltuin Neeltje Jans

De bestuursleden hebben voor het eerst sinds tijden weer een leuke spelletjesmiddag kunnen organiseren. Het was niet druk, maar het was wel gezellig en het vormde een eerste aanzet voor vervolgactiviteiten.

En toen kwam Halloween… Zaterdag 30 oktober begon met regen, regen en nog eens regen. Gelukkig is er niet gekozen voor een optocht door de wijk, maar voor het alternatief; de Halloweendisco! Het was een groot succes bij de kinderen en ook de ouders hebben ervan genoten. Om 17.00 uur begon het schminken en was het aanbod van klantjes zo groot dat er drie mensen nodig waren om door de rij wachtenden te komen. Het resultaat was grrrrr en brrrr bizar, een heleboel engerds zowel groot als klein.

En, er waren ook prijzen te verdelen voor de meest bizarre engerds en natuurlijk lekkers verpakt in pompoentjes en een suikerspin, drinken en popcorn. De muziek werd weer verzorgd door Peet, hij weet wat de kinderen leuk vinden. Kortom; het was een zeer geslaagd feest!

Agenda

In november gaan we weer speculaaspoppen versieren. Ook komen waarschijnlijk twee helpers van Sint Nicolaas een bezoekje brengen.

Op woensdag 22 december van 13.30 tot 15.30 uur wordt in twee groepen voor vier tafels kerststukjes gemaakt. Drie tafels zijn voor de kinderen en één tafel is voor de volwassenen. Voor de kinderen is de eigen bijdrage €1,50 en voor de volwassenen is dat €3,50 p.p.

De workshop wordt gegeven door een professional en aanmelden hiervoor is verplicht. Aanmelden kan in de speeltuin bij Senka, elke werkdag tussen 10.00 en 16.00 uur tot vrijdag 26 november of via info@speeltuinneeltjejans.nl of via speeltuintelefoon 06-174223300. Meld bijtijds aan, want vol = vol.

Lidmaatschap

In mei zijn we begonnen met het invoeren van het lidmaatschap in samenspraak met de gemeente. Het lidmaatschap is nu een voorwaarde en tot onze grote vreugde kunnen we melden dat alle scholen, kinderopvangen en 195 gezinnen lid zijn geworden.

Hieronder een paar foto’s van de gezellige Halloween viering!