Gratis deelname aan online bijeenkomsten

U bent van harte welkom bij de webinars van Aardgasvrij Pendrecht. De online bijeenkomsten zijn voor u gratis bij te wonen. Bij iedere bijeenkomst is een expert aanwezig die een presentatie geeft en waaraan u vragen kunt stellen. Het complete en actuele aanbod staat op duurzaam010.nl/pendrecht. Inschrijven kan via de website. Na inschrijving ontvangt u de bevestiging en link voor het webinar.

De volgende online bijeenkomsten staan op de planning:

Stadsverwarming in een VvE met collectieve ketel
Maandag 10 mei 2021 | 19.00 – 20.00 uur
Speciaal voor woningeigenaren in een VvE met een collectieve ketel worden de mogelijkheden van overstappen op stadsverwarming besproken. Ook praktische zaken over het proces binnen de VvE komen aan bod.

Stadsverwarming in een appartement met CV-ketel of gashaard
Woensdag 12 mei 2021 | 19.00 – 20.00 uur
Woont u in een appartement en heeft u een eigen CV-ketel, gas- of moederhaard? En wilt u weten wat erbij komt kijken om over te gaan op stadsverwarming? De stappen die nodig zijn voor appartementeigenaren en de VvE worden toegelicht.

Elektrisch koken
Maandag 17 mei & Maandag 31 mei  2021 | 19.00 – 20.00 uur
Stapt u binnenkort over op elektrisch koken? Of is dit iets waar u over nadenkt? Alles wat er komt kijken bij een overstap naar elektrisch koken, van kookplaat tot meterkast, komt aan bod in deze online bijeenkomst. Inschrijven kan via de website www.duurzaam010.nl/agenda.

Stadsverwarming in een eengezinswoning met CV-ketel of gashaard
Woensdag 19 mei 2021 | 19.00 – 20.00 uur
Een webinar voor eigenaar-bewoners van een eengezinswoning die nu verwarmen met een cv-ketel, gas- of moederhaard. Hoe de overstap op stadsverwarming verloopt in deze woningen wordt gepresenteerd.

Overstappen op stadverwarming voor verhuurders
Woensdag 26 mei 2021 | 19.00 – 20.00 uur
Bent u een particuliere verhuurder van één of meerdere appartementen in een VvE en wilt u meer weten over stadsverwarming en hoe u de huurder(s) betrekt? In dit webinar geven we u meer informatie.

 

Inschrijven kan via de website www.duurzaam010.nl/agenda.

Na inschrijving ontvangt u de bevestiging en link voor het webinar. Tot snel!