Alles is vernieuwd!

Zoals je al hebt gezien, heeft Speeltuin Neeltje Jans nu haar eigen website. Hierop zullen we al het nieuws omtrent de speeltuin met je delen. Maar… niet alleen de website is nieuw!

De afgelopen maanden hebben er wat veranderingen plaatsgevonden binnen Speeltuin Neeltje Jans. Wellicht heb je het al gehoord, maar we alsnog lichten we het hier graag allemaal even toe.


Vrolijk kunstgras

Onder de speeltoestellen lag jarenlang een ondergrond van houtsnippers en dat was hoognodig aan vernieuwing toe. Er is nu gekozen voor een duurzame oplossing.

Dus geen houtsnippers meer. Waar het mogelijk was, is er kunstgras met gekleurde stippen onder de toestellen aangebracht. Dit was een heel karwei, want om het wederom voor jaren weerbestendig te maken, moest eerst alle oude grond weggehaald worden. Daarna volgde een laag voor de afwatering van regen. Ten slotte is het afgemaakt met het mooie kunstgras met de gekleurde stippen.


Frisse toestellen

De toestellen zien er ook weer fris uit. Ze zijn goed onder handen genomen met een hogedrukspuit. Dit maakt het hele aangezicht van de speeltuin ook een stuk netter.


Lidmaatschap

De speeltuin gaat vanaf 2021 werken met lidmaatschappen. Per kind kost het 5 euro per jaar om lid te worden van de speeltuinvereniging. Hiervoor krijgt elk kind een leuk welkomstcadeautje. Wil je liever geen lidmaatschap afsluiten? Of komt er een vriendje of vriendinnetje van je kind spelen? Dan kost het 25 cent per dag per kind.

Een lidmaatschap kan afgesloten worden bij Senka in de speeltuin.

Het werken met lidmaatschappen betekent ook dat we Algemene Ledenvergaderingen gaan houden. Zodra we voldoende aanmeldingen hebben en zodra we weer bijeenkomsten mogen organiseren, gaan wij hiervoor een datum inplannen.


Nieuw bestuur

Sinds een aantal weken heeft de speeltuin een paar nieuwe bestuursleden. Het bestuur ziet er nu als volgt uit:

  • Voorzitter: W.E. (Bien) Hofman
  • Penningmeester: M.A. (Marcel) van Houten
  • Secretaris: J.D. (Joyce) Koorndijk
  • Activiteiten: J. (Johanna) van der Niet
  • Algemeen: J.C.R. (Joke) Spijkers

 

Wij hopen nog iets leuks te kunnen gaan organiseren rondom de kerstdagen. Hoe en of dit gaat lukken, dat hangt af van de eventuele nieuwe corona regels.

 

Vooralsnog is de speeltuin nog eventjes gesloten. Zodra het bestuur het sein krijgt dat er weer gespeeld mag worden, dan laten we het uiteraard direct weten!