Activiteiten najaar 2023

Er staan weer leuke activiteiten op de planning voor de komende weken. We geven je graag een overzichtje van alle data en tijden, zodat je het alvast in je agenda kan reserveren!

 

Woensdag 18 oktober: Herfststukjes maken

13.30 – 16.00 uur | € 1,50 voor kinderen, € 3,50 voor volwassenen
Ontdek de magie van de herfst tijdens onze gezellige middag herfststukjes maken! Stap binnen in een wereld van kleuren en creativiteit, waar de prachtige herfstbladeren  je inspireren om je eigen unieke herfstmeesterwerk te creëren. Laat je creativiteit stromen terwijl je onder begeleiding aan de slag gaat met natuurlijke materialen.

Tijdens een gezellige en ontspannen middag wordt je omringd door de warme kleuren van de herfst. Wij hebben alle materialen beschikbaar, waaronder bladeren, takken, dennenappels en meer, zodat jij je eigen prachtige herfststukje kan maken.

 

Zondag 29 oktober: Halloweenfeest

18.00 – 20.00 uur | € 0,50 per kind

Duisternis valt, de maan werpt haar spookachtige gloed en deuren kraken open voor een avond van angstaanjagende avonturen en huiveringwekkende festiviteiten. Stap binnen in onze speeltuin, waar elke hoek een nieuwe verrassing en een nieuwe angst kan verbergen. Durf jij het aan?

Wat kun je verwachten?

  • Spannende activiteiten voor jong en oud.
  • Griezelige versieringen en een sinistere sfeer die je meteen in de Halloween stemming brengen.
  • Dreigende muziek die je rillingen over je rug zal bezorgen terwijl je je bingo kaart invult.
  • Traktaties en drankjes om je moed te geven en je geest te versterken.

 

Woensdag 29 november: Sinterklaas

13.30 – 16.00 uur | Gratis

Vorig jaar had de Sint enorm pech met zijn auto, maar zijn auto is natuurlijk allang gemaakt. Dit jaar is de Sint er echt! Hoeveel Pietjes er komen, dat is nog een verrassing. We gaan er een feest van maken! Hoe? Dat verklappen we natuurlijk ook nog niet.

Aanmelden is wel belangrijk. Dat kan door een briefje in de brievenbus te doen met jouw gegevens of door op maandag en woensdag bij Pieter in het clubhuis langs te komen.

 

Woensdag 20 december: Kerststukjes maken

13.30 – 15.30 uur | € 1,50 voor kinderen, € 3,50 voor volwassenen

We gaan weer gezellig kerststukjes maken, pronkstukjes die het kerstfeest thuis nog fijner maken. Je leert op deze manier met groen om te gaan en hoe je er wat moois van kan maken.
Ben je niet zo handig dan is dat niet erg want er is hulp van mevrouw Cokkie, zij doet dit al weer heel wat jaren en iedereen wordt erg blij van haar. Je bent met haar altijd verzekert van een kerststuk die het wint van de gekochte stukjes in de winkel, omdat je het zelf hebt gemaakt.

Ook weer, meld je aan laat weten hoeveel kinderen maar ook of mama meedoet.

 

Woensdag 3 januari: Nieuwjaarsparty

14.00 – 16.00 uur | Gratis

Het plan is om in het nieuwe jaar een gezellig lopend buffet te maken met voor iedereen iets lekkers. Het bestuur houdt rekening met ieders eetgewoonten. (Ook voor kinderen die glutenvrij moeten eten.)

Het wordt erg gezellig met muziek, een drankje en een toast op een mooi nieuw jaar. We hopen/rekenen op uw komst maar ook hier weer even aanmelden.